Alla inlägg den 6 februari 2011

<3

Av Idah Samuelsson - 6 februari 2011 23:53

ligger hos godingen och känner hur sömnen kommer allt närmare -.-'

de blev visst ett bad och film, gillades ganska mycket faktiskt..


I morgon - skola, sola, palmahäng med snäckan. Får bli en hemfärd på de sen med !

Av Idah Samuelsson - 6 februari 2011 19:37

okej frisyren är helt åt helvete ! baah och känner mig inte så lite bakis, blir att gå och lägga sig igen.. Han var verkligen vacker, OBOY vad fin han är ! inte dåligt där inte, inte dåligt.. men man får se vart detta leder, tade inte tackat nej, ohneej baah rosa moln...

helgen vart faktiskt lyckad, fredagen blev det som vanligt ett palmahäng tillsammans med sissel, sam, anton och ngn kuf till, sen kom HAN, Baah vad vakcer.. finns de verkligen så fina människor ? JO tydligt så gör det de. menmen hur som helst. det blev att umgås med sissel och sam ett tag tillsammans med HAN ! och natt innebandyn blev de en sväng allt.. ted och linus var påt alltså.. nämner dock inte vad som hände, alla känner de grabbarna.. haha ..

Blev dock att jag följde med HAN hem, väröldens lugnaste fest med ! haha en grabb upp på fönsterbläcket och dansade loss totalt.. trodde dock att de skulle säga PANG, men de gjorde som dock inte de..

haha det var ju sen en annan femma att hitta sovplats, hm snodde madrasser och två påslakan.. :S ahaha jag och han intog dock vardagsrumms golvet, NAAAJS ! haaa, kommer in med bilder sen, orkar ärligt talat inte nu ! Får bli först ett bad faktiskt.. känner inte såå mysig just nu precis..


MEN GUD SÅ VACKER !  




Idah Lillskiten Samuelsson

Presentation


Don't dream your life. Live your dreams

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards